Is jouw fiets gestolen in 2021? Help dan mee om fietsendiefstal te verminderen

Je komt terug bij de plek waar je jouw fiets had geparkeerd en hij is weg. Balen! Helaas ben je niet de enige, want het aantal gesloten fietsen stijgt in Nederland. Vooral e-bikes worden vaak gestolen, ook al staan ze vast met twee sloten. Help Stichting Aanpak Fiets en E-bike diefstal (S.A.F.E) om dit probleem aan te pakken en doe mee met het onderzoek.

Jouw ervaring telt

Om inzicht te krijgen in de problemen rondom fietsendiefstal heeft S.A.F.E. het Bureau Beke gevraagd een (tweede) onderzoek te doen naar hoeveel fietsen er worden gestolen en de aanpak ervan. Voor dit onderzoek hebben ze jou, als slachtoffer van een fietsendiefstal, nodig! Er worden o.a. vragen gesteld over hoeveel fietsen je hebt, hoeveel er zijn gestolen en of je bijvoorbeeld een verzekering had afgesloten. Jouw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en zijn anoniem. Help jij ook mee met de aanpak van fietsendiefstal? Vul dan hier de vragenlijst in: Nationale survey fietsdiefstal | QuestionPro Survey

 

Over S.A.F.E

S.A.F.E. is een onafhankelijke stichting die zich inzet om het aantal fietsendiefstallen in Nederland te verminderen. Ook proberen zij de bereidheid tot het doen van aangifte te verbeteren en de diefstalschades te verminderen. Dit doen zij in samenwerking met de overheid, verzekeraars en andere partijen.