Loket voor hersteladvies beleggingsverzekeringen geopend

Heb je een beleggingsverzekering, ook wel bekend als een ‘woekerpolis’, en heb je behoefte aan een gesprek voor hersteladvies? Het was al mogelijk om een (gratis) afspraak te maken met je verzekeraar of adviseur. Sinds deze week kan dat ook bij een digitaal loket.

Op de website www.lokethersteladviesbeleggingsverzekeringen.nl kun je in vier stappen een gratis afspraak inplannen voor hersteladvies met een adviseur van het loket. Je kunt zelf een datum en tijdstip kiezen waarop je met de adviseur kan bellen of videochatten.

Goed alternatief

Wil je hersteladvies, maar liever niet van je eigen verzekeraar of adviseur? Dan is een afspraak met het loket een goed alternatief voor jou. Heb je al hersteladvies ontvangen? Dan kan je altijd nog kosteloos een second opinion vragen bij het loket.

Hersteladvies

Als je een beleggingsverzekering hebt, dan heb je recht op gratis hersteladvies. Op deze manier krijg je inzicht in de mogelijkheden om je polis te verbeteren. Meer informatie over hersteladvies is te vinden op de webpagina van Nibud over beleggingsverzekeringen.