Steffie helpt om brand te voorkomen

Waarom is brand gevaarlijk? Hoe kan een brand ontstaan? En kun je brand in je eigen huis voorkomen? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen komen aan bod op de nieuwe website Brandweer van Steffie.

Steffie legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit. Bijvoorbeeld hoe je slim met geld kunt omgaan of waar je op moet letten als je gaat daten, en nu dus ook hoe je brand kunt voorkomen. De nieuwe website Brandweer van Steffie bestaat uit een aantal hoofdstukken, waaronder Brand voorkomen en Koolmonoxide.

Steffie.nl


Steffie heeft veel fans
Steffie is een productie van de Stichting Leer Zelf Online. De websites zijn bedoeld voor kwetsbare mensen die behoefte hebben aan een begrijpelijke uitleg in een wereld die steeds digitaler en ingewikkelder wordt. Steffie heeft inmiddels veel fans. Meer dan een miljoen mensen bezoeken jaarlijks de websites die over de meest uiteenlopende onderwerpen gaan.

Stichting Goede Doelen Nh1816
De website Brandweer is in samenwerking met de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, Ipse de Bruggen en de Stichting Goede Doelen van Nh1816 gemaakt. Janwillem Swart van Nh1816 benadrukt dat de Stichting Leer Zelf Online bij de stichting van de verzekeraar heeft aangeklopt. “Wij krijgen ieder jaar veel aanvragen binnen, maar over deze hebben we niet lang hoeven nadenken. Steffie past perfect bij ons DNA en de doelstellingen van onze stichting, dus wij leveren graag onze bijdrage.”