Tips over verzekeren op Facebook

Waar moet je op letten als je verzekeringen online gaat vergelijken? En welke verzekeraars zijn eigenlijk goed bezig met begrijpelijke brieven? Met dit soort vragen kun je terecht op de Facebookpagina van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dit is het Keurmerk voor verzekeraars die goed bezig zijn met klantgerichtheid. Op de Facebookpagina staan ook handige tips, bijvoorbeeld dat er een rijvaardigheidstraining is waarmee je korting kunt krijgen bij sommige autoverzekeraars.

Een verzekeraar die het Keurmerk Klantgericht Verzekeren heeft, zorgt voor begrijpelijke informatie, verzekeringen die bij je passen en goede dienstverlening. Een verzekeraar krijgt dat Keurmerk niet zomaar, dat wordt getoetst door een onafhankelijke stichting. Doet een verzekeraar het niet meer goed, dan kan hij het Keurmerk verliezen.

In gesprek via Facebook

Op de Facebookpagina van het Keurmerk kun je handige tips over verzekeringen vinden. Heb je een vraag of idee voor het Keurmerk? Deel het op de Facebookpagina. Ook kun je reageren op stellingen of je eigen ervaring posten. Zo kan de Stichting toetsing verzekeraars het Keurmerk verder brengen en jou informeren op het gebied van verzekeringen. Meer weten over het Keurmerk? Bezoek dan de website van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.