Vind snel een ziekenhuis in het buitenland

Het kan een behoorlijke domper op de feestvreugde zijn: een ongelukje tijdens je vakantie. Of een familielid dat plotseling ziek wordt. Snel een goed ziekenhuis vinden is dan, zeker in het buitenland, niet altijd even makkelijk. Een nieuwe website kan daarbij helpen.

De nieuwe site, Ziekenhuizenopreis.nl, is een idee van alarmcentrale SOS International. Voor het eerst heeft iedereen nu toegang tot praktische informatie over maar liefst zesduizend ziekenhuizen over de hele wereld. Die informatie is gebaseerd op meer dan 100.000 ziekenhuisbezoeken van klanten van SOS International. Zo kun je óók als je op vakantie bent snel en gemakkelijk zien in welke ziekenhuizen de meeste Nederlanders zich hebben laten behandelen.

Een ander voordeel is dat reizigers op de website met één klik de alarmcentrale kunnen inschakelen. Zelf telefonisch contact opnemen is dus niet meer nodig, want na die melding belt SOS International jou terug.

Trots

De directeur van SOS International, Marcel van der Meulen, is trots op Ziekenhuizenopreis.nl: “We helpen we mensen om sneller de juiste hulp te krijgen voor wat ons het meest lief is: onze gezondheid. Zodat iedereen zijn reis of vakantie zo gauw mogelijk weer kan hervatten.”

Kijk voor meer informatie op www.ziekenhuizenopreis.nl.