Werken tot je erbij neervalt?

Veel jongeren verwachten dat ze na hun pensioen nog moeten doorwerken. Dat blijkt uit een onderzoek van het Verbond in het kader van de Pensioen3daagse, die momenteel bezig is. Maar liefst één op de vijf ondervraagden tot 35 jaar denkt nog door te moeten werken. De pensioenleeftijd schatten jongeren overigens op 67,4 jaar. Wat denk jij?

Hoe staat het er voor met jouw pensioen? Dat is een vraag waar de meeste mensen liever (nog) niet over nadenken. Maar het is toch een heel belangrijke vraag. “Heb jij het goed voor elkaar?” is dan ook het thema van deze editie van de Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken.

Pensioentest

Op de pensioenpagina van VanAtotZekerheid.nl is sinds kort een pensioentest te vinden. In deze test worden wat vragen gesteld over gebeurtenissen in je leven. Vervolgens zie je hoe het met jouw pensioen is gesteld tegen de tijd dat je met pensioen gaat. Je krijgt een aantal handige tips, die je verder op weg kunnen helpen. Benieuwd? Doe de test dan snel!

Koos Klust Het

En heb je Koos al voorbij zien komen? Deze 84-jarige man biedt zijn klusdiensten aan. Ver na zijn pensioengerechtigde leeftijd. Dat is niet ideaal. Heb jij het beter geregeld dan Koos?